Bezorgen & afhalen

Gratis bezorging
Bestellingen vanaf € 40,- versturen wij kosteloos. Voor bestellingen onder de € 40,- betaal je € 4,95 verzendkosten. Je kunt je bestelling gratis retourneren als je in Nederland woont. Woon je buiten Nederland, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Bezorging via PostNL
Al je aankopen worden bezorgd door PostNL. PostNL beschikt over een professionele bezorgservice. De bezorgtijden van PostNL zijn: maandag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00 uur.

Ben je niet aanwezig op het moment van afleveren? Het pakket wordt indien de zending het toelaat afgeleverd bij de buren of de volgende dag nogmaals aangeboden. Wanneer de zending bij een tweede poging wederom niet afgeleverd kan worden, dan levert PostNL het pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt. Je ontvangt hierover een briefje in de brievenbus.

Bezorging bij een PostNL afhaalpunt
Je kunt er ook voor kiezen om jouw aankoop af te laten leveren bij een PostNL afhaalpunt. Handig als je vaak niet thuis bent en je jouw bestelling niet bij de buren af wilt laten leveren. Geef bij de bezorgopties aan dat je jouw bestelling af wilt laten leveren bij een PostNL afhaalpunt en selecteer in de volgende stap een afhaalpunt.

Afhalen in de winkel
Het is mogelijk om je bestelling in één van onze winkels af te laten leveren. Kies in het afrekenproces een winkel naar keuze.

Bestelling volgen
Zodra wij je bestelling hebben verzonden, ontvang je een e-mail met een Track & Trace nummer. Je kunt hiermee je pakket online volgen via PostNL.

Bezorgingstermijn
Wij streven er naar je pakket binnen 1 tot 3 werkdagen bij je af te leveren. Wanneer je bestelling uit meerdere artikelen bestaat of als je tijdens de SALE besteld, kan het zijn dat de levering binnen 5 werkdagen wordt afgeleverd. 

  • Gratis retour binnen 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf 40,- euro
  • Afhalen in één van onze winkels