Ruilen & Retourneren

Gratis retourneren
Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het retourneren van de artikelen. Je kunt de artikelen terugbrengen in één van onze winkels of terugsturen naar ons antwoordnummer. Je kunt hiervoor gebruik maken van het meegeleverde retourformulier.

14 dagen retourtermijn
Binnen 14 dagen na ontvangst mag je (een deel van) uw bestelling ruilen of retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, het artikel de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit. Vergeet niet het retourformulier in te vullen en deze mee te sturen.

Ruilen & retourneren in de winkel
Ruilen & retourneren in de winkel is mogelijk. Je kunt het artikel in de winkel ruilen tegen ieder willekeurig artikel. Je krijgt geen contant geld terug, maar een bewijs dat je hier recht op hebt én onze toezegging dat je geld binnen 7 dagen op je rekening staat.

Ruilen en retourneren in de winkel kan binnen 14 dagen op vertoon van het retourformulier. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit.

Ruilen & retourneren met PostNL
Je kunt de bestelling (of een deel van de bestelling) binnen 14 dagen terugsturen. Vul hiervoor zorgvuldig het retourformulier in, vouw deze dubbel en plaats hem in de insteekhoes met het antwoordnummer naar boven. Of plak het antwoordnummer op de verzenddoos. Vervolgens kun je het pakket afgeven op één van de PostNL loketten in Nederland. Je kunt alleen ruilen tegen een andere maat.

Retourneren binnen Nederlands is kosteloos. In België en Duitsland draagt de klant de kosten voor het retourneren.


  • Gratis retour binnen 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf 40,- euro
  • Afhalen in één van onze winkels