• Afhalen in één van onze winkels
  • Sparen voor persoonlijke korting
  • 7,8/10
    8447 Beoordelingen - Kiyoh
  • Bereikbaar van maandag t/m zaterdag
Terug naar overzicht

Hoe vraag ik mijn wachtwoord op?

Als je al eens eerder iets besteld hebt bij ons dan heb je misschien een account aangemaakt en een mail van ons ontvangen met de mogelijkheid om een wachtwoord aan te maken. Weet je jouw wachtwoord niet meer? Klik dan op wachtwoord vergeten bij inloggen of als je af wilt rekenen.

Nadat je je e-mailadres in hebt gevuld ontvang je een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Je kunt ook inloggen met jouw Dungelmann membercard. Kies voor inloggen met klantnummer als je een Dungelmann membercard hebt. Heb je geen Dungelmann membercard of account? Klik dan op Registreren of kies voor 'Nieuw bij Dungelmann of bestellen zonder account?' om af te rekenen.

Om de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Indien je gebruik blijft maken van de website gaan wij er vanuit dat je hiermee akkoord bent en geef je toestemming tot het plaatsen en gebruik van cookies. Voor meer informatie en het onderscheid die wij hierin maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.