• Gratis retour binnen 14 dagen
  • Afhalen in één van onze winkels
  • Sparen voor persoonlijke korting
  • 8,1/10
    8132 Beoordelingen - Kiyoh
  • Bereikbaar van maandag t/m zaterdag
Loints Loints
Per Pagina
Filters
0

Loints

Loints

Met trotst begon de heer Cornelus Klijsen in 1918 zijn loopbaan als zelfstandige schoenmaker. Zijn werkplaats was een klein schuurtje achter zijn huis in Kaatsheuvel, waar hij comfort schoenen maakte. Zijn zoon Hendrikus Klijsen hielp zijn vader en begon met seriematige productie. Hij bouwde in de schuur achter het huis een kleine fabriek en specialiseerde zich in luxe- en gemakschoenen.
Loints heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van eigen maakwijzen. Apart design en een goede pasvorm staan hierbij voorop. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sprang-Capelle en de fabriek van Loints staat in Sárvár, Hongarije. Daarbij respecteren ze de sociale, culturele en maatschappelijke gewoonten van het land. Al tientallen jaren fabriceert Loints duurzame "groene" schoenen: in de meeste schoenmodellen wordt geen voering gebruikt, dit spaart leer, lijm en arbeid.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.