• Gratis retour binnen 14 dagen
  • Afhalen in één van onze winkels
  • Sparen voor persoonlijke korting
  • 8,4/10
    4679 Beoordelingen - Kiyoh
  • Bereikbaar van maandag t/m zondag

Blog: get inspired!

Loretta Schrijver

donderdag, 20 juli 2017
Loretta Schrijver presenteert sinds 2010 het ochtendmagazine Koffietijd op RTL4. Zij verwierf eerder grote bekendheid als presentatrice van het RTL nieuws en daarnaast kennen veel mensen haar als dierenvriend. Bij haar drukke werkzaamheden is Loretta zich altijd bewust van haar verschijning. De goedlachse presentatrice is dol op merken die mooi afkleden en laarzen. Ze komt graag in onze winkel in Hilversum en daarom vonden wij het de hoogste tijd om deze vakvrouw eens wat vragen te stellen over haar werk, mode en natuurlijk haar favoriete schoenen!
Lees verder

Sale Favorites

donderdag, 20 juli 2017
Yes! Er is nu een actie voor het tweede paar gratis en er staan nog een aantal artikelen op mijn wishlist, die ik met deze actie echt even ga inslaan!
Lees verder

Sale Sets

woensdag, 12 juli 2017
Onze actie met het tweede paar gratis is van start! Hierdoor kan je twee artikelen van deze actie uitkiezen en ontvang je vervolgens het goedkoopste artikel gratis. Je kan natuurlijk twee paar schoenen nemen, maar je kan ook voor een bijpassende accessoire gaan. We gaan je wat inspiratie geven!
Lees verder

Onderhoudtips

dinsdag, 11 juli 2017
Nieuwe schoenen wil je zo lang mogelijk als nieuw houden. Zorg er dus voor dat je jouw schoenen goed beschermt tegen regen en viezigheid. Wat moet je hiervoor doen? Wij gaan je tips geven zodat je nog langer geniet van je aankoop!
Lees verder

Mini Me

zondag, 09 juli 2017
Heb jij een zoon of dochter en vind je het af en toe leuk om jullie outfits op elkaar af te stemmen? De meeste kleine kids vinden het wel heel stoer als ze hetzelfde aan hebben als papa of mama! Wij hebben een aantal tips voor je zodat jullie extra goed voor de dag komen.
Lees verder

Schoenen voor op vakantie

zondag, 02 juli 2017
Het is weer vakantietijd! Veel mensen zijn de komende tijd vrij en op zoek naar de ideale schoenen voor op vakantie. Want of je nu met de auto of met het vliegtuig gaat, bijna altijd kom je ruimte te kort! Je wil zo efficiënt mogelijk pakken, maar elke gelegenheid vraagt om een ander type schoen. Welke schoenen zijn nu handig op vakantie? Wij zetten ze even voor je op een rijtje!
Lees verder

Vaste klant

zondag, 02 juli 2017
Henny (66) komt al ruim 25 jaar bij Dungelmann. Met haar maat 34 is het vaak moeilijk om passende schoenen te vinden, maar gelukkig hebben wij al jaren een selectie kleine en grote maatjes, zodat iedereen bij ons kan slagen!
Lees verder

Janine van den Bosch

zondag, 25 juni 2017
Janine van den Bosch is een schoenontwerpster met een grote passie voor het ambacht! Hoe futuristisch haar schoenen er ook uit zien, ze zijn geheel met de hand gemaakt. De Rotterdamse kunstenares volgde na haar opleiding Product Design aan de HKU, de opleiding tot ambachtelijk schoenmaker. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze van de meest bijzondere materialen schoenen maakt. Van kunstnagels tot koffiefilters: de schoenen van Janine zijn alles behalve alledaags. Naast de kunstzinnige schoenen die ze maakt, is ze ook schoenontwerper bij Durea. Draag jij wel eens schoenen van dit merk? Dan is er dus een kans dat je een ontwerp van deze veelzijdige dame draagt!
Lees verder

WSB Interieurbouw

zondag, 25 juni 2017
Niet alleen je collectie bepaalt de uitstraling van je winkel. Ook de winkel zelf draagt bij aan je imago. Daarom besteden we altijd veel tijd en aandacht aan onze etalages en interieur. Wij werken daarvoor samen met WSB. Zij denken met ons mee en vinden het belangrijk om onze persoonlijke stijl in het interieur door te voeren. Elke winkel die zij afleveren is uniek. We spreken Nico Schreuder, de schoonzoon van de oprichter, over de manier van werken en de plannen die zij hebben met onze winkels.
Lees verder

Editor's Pick Caprice

zondag, 18 juni 2017
Caprice is onze filiaalmanager in Den Haag. Ze ziet er altijd super stijlvol uit of ze nu netjes gekleed gaat of wat sportiever. Dit seizoen zijn de sneakers van Mani haar favoriet. De gave details zorgde ervoor dat deze sneakers de aandacht trokken van onze filiaalmanager.
Lees verder