• Gratis retour binnen 14 dagen
  • Afhalen in één van onze winkels
  • Sparen voor persoonlijke korting
  • 8,1/10
    7922 Beoordelingen - Kiyoh
  • Bereikbaar van maandag t/m zaterdag

Interviews

You are my mini me

vrijdag, 11 mei 2018
“Mijn dochter heeft nu al een schoenentic” Karin (33) werkt als verkoopster in onze store in Uden en is erg creatief. Haar dochtertje Dalí is 14 maanden oud. Karin maakt graag kleding in haar vrije tijd, zowel voor zichzelf als voor haar dochtertje.
Lees verder

Mini me

maandag, 07 mei 2018
“We gaan vaak leuke meidendingen doen!” Joyce (29) is onze storemanager in Uden en vindt het super leuk dat ze voor haar werk achter de laatste trends aan mag gaan. Myrthe (8) is de dochter van een van haar beste vriendinnen en komt geregeld met haar moeder bij ons shoppen.
Lees verder

Panama Jack

zondag, 20 augustus 2017
Patricia Vicente heeft de leiding bij het Spaanse schoenenmerk Panama Jack dat haar vader in 1989 oprichtte. Op het hoofdkantoor in Elche, Spanje spreken we Patricia over hoe het is om als jonge vrouw de leiding te hebben over een bedrijf dat alleen van één model al 8 miljoen paar heeft verkocht. Patricia is een zelfverzekerde verschijning en verwelkomt ons in het enorme pand waar alle afdelingen Panama Jack samenwerken om het merk nog groter te laten groeien.
Lees verder

De stijl van Bas Muijs

zondag, 13 augustus 2017
In de rol van Stefano Sanders zagen we Bas Muijs in de mooiste maatpakken. Bij voetbalvrouwen zagen we Bas van een hele andere kant en droeg hij vooral hippe en sportieve kleding. Wat is nu eigenlijk Bas zijn eigen stijl? We gingen bij hem thuis langs om eens in zijn kledingkast te snuffelen en om hem te vragen wat voor kleding en schoenen de acteur nu het liefst draagt!
Lees verder

Liesel Swart

donderdag, 03 augustus 2017
Wil je weten hoe schoenen worden gemaakt? Dan moet je bij Liesel Swart zijn! Deze vakvrouw doceert al jaren op de Dutch Shoe Academy, dé plek in Nederland waar studenten worden opgeleid tot ontwerper of ambachtelijk schoenmaker. Of je nu iets wil weten over designs of over techniek, Liesel kan je er meer over vertellen! We spreken haar op school in de lokalen waar de indrukwekkende machines staan waarmee je schoenen kunt maken. Een inspirerende plek waar ondertussen nog een aantal leerlingen bezig is om de laatste hand aan hun schoenen te leggen.
Lees verder

Loretta Schrijver

donderdag, 20 juli 2017
Loretta Schrijver presenteert sinds 2010 het ochtendmagazine Koffietijd op RTL4. Zij verwierf eerder grote bekendheid als presentatrice van het RTL nieuws en daarnaast kennen veel mensen haar als dierenvriend. Bij haar drukke werkzaamheden is Loretta zich altijd bewust van haar verschijning. De goedlachse presentatrice is dol op merken die mooi afkleden en laarzen. Ze komt graag in onze winkel in Hilversum en daarom vonden wij het de hoogste tijd om deze vakvrouw eens wat vragen te stellen over haar werk, mode en natuurlijk haar favoriete schoenen!
Lees verder

Janine van den Bosch

zondag, 25 juni 2017
Janine van den Bosch is een schoenontwerpster met een grote passie voor het ambacht! Hoe futuristisch haar schoenen er ook uit zien, ze zijn geheel met de hand gemaakt. De Rotterdamse kunstenares volgde na haar opleiding Product Design aan de HKU, de opleiding tot ambachtelijk schoenmaker. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze van de meest bijzondere materialen schoenen maakt. Van kunstnagels tot koffiefilters: de schoenen van Janine zijn alles behalve alledaags. Naast de kunstzinnige schoenen die ze maakt, is ze ook schoenontwerper bij Durea. Draag jij wel eens schoenen van dit merk? Dan is er dus een kans dat je een ontwerp van deze veelzijdige dame draagt!
Lees verder

WSB Interieurbouw

zondag, 25 juni 2017
Niet alleen je collectie bepaalt de uitstraling van je winkel. Ook de winkel zelf draagt bij aan je imago. Daarom besteden we altijd veel tijd en aandacht aan onze etalages en interieur. Wij werken daarvoor samen met WSB. Zij denken met ons mee en vinden het belangrijk om onze persoonlijke stijl in het interieur door te voeren. Elke winkel die zij afleveren is uniek. We spreken Nico Schreuder, de schoonzoon van de oprichter, over de manier van werken en de plannen die zij hebben met onze winkels.
Lees verder

TOMS interview

maandag, 22 mei 2017
Sinds vorig jaar verkopen we bij Dungelmann het merk TOMS. Tijd om eens langs te gaan bij dit merk en de filosofie van dit bedrijf in de spotlights te zetten! We spreken af in hun filiaal in Amsterdam om het echte TOMS gevoel te ervaren. Achterin de winkel, waar een relaxte lounge is gecreëerd, spreken we Arne en Liz onder het genot van een kopje koffie. Niet zomaar koffie, want ook die wordt door TOMS zelf geproduceerd!
Lees verder

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.